Фамилија: Гаутиер де Бриенне + Хумбелина де Соиссонс

Из пројекта Родовид

Фамилија:177068

Родитељи

{{{Персон:341755}}}

{{{Персон:739613}}}

Деца

{{{Персон:341754}}}

{{{Персон:553259}}}

{{{Персон:913800}}}

{{{Персон:913801}}}

{{{Персон:913802}}}


Догађаји

1124 Свадба:


Остали језици