Фамилија: Антон Андреевич фон Шлиппенбах + Ольга Григорьевна Украинцева

Из пројекта Родовид

Фамилија:171873

Родитељи

{{{Персон:713009}}}

{{{Персон:713010}}}

Деца

{{{Персон:713007}}}

{{{Персон:713012}}}

{{{Персон:713019}}}

{{{Персон:713021}}}

{{{Персон:713022}}}

{{{Персон:713023}}}


Догађаји

1816 Свадба:


Остали језици