Фамилија: Роберт де Глоуцестер - + Мабел ?

Из пројекта Родовид

Фамилија:169692

Родитељи

{{{Персон:145579}}}

{{{Персон:596333}}}

Деца

Роберт де Глоуцестер - + Мабел ?

{{{Персон:145578}}}

{{{Персон:702469}}}

{{{Персон:702470}}}

{{{Персон:702471}}}

{{{Персон:702537}}}

{{{Персон:702542}}}

Роберт де Глоуцестер -

{{{Персон:702524}}}

{{{Персон:702546}}}


Догађаји

~ 1114 Свадба:

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире


Остали језици