Фамилија: Елеоноре вон Наварра + Гастон IV де Фуа

Из пројекта Родовид

Фамилија:16870

Родитељи

{{{Персон:61063}}}

{{{Персон:62670}}}

Деца

{{{Персон:60852}}}

{{{Персон:90805}}}

{{{Персон:108075}}}

{{{Персон:130758}}}

{{{Персон:616727}}}

{{{Персон:897138}}}

{{{Персон:924784}}}

{{{Персон:924786}}}

{{{Персон:924787}}}

{{{Персон:924788}}}


Догађаји

30 јул 1436 Свадба: Барцелона


Остали језици