Фамилија: Генріх II Короткий Плащ Плантагенет + Росемонде Цлиффорд

Из пројекта Родовид

Фамилија:162028

Родитељи

{{{Персон:11760}}}

{{{Персон:42194}}}


[1]

Догађаји

1174 Други догађај: Росемонде девиент « маîтрессе ен титре »

Напомена

Шаблон:Реqуиерефуенте

Извори

  1. Биограпхие де Росемонде Цлиффорд - Wикипéдиа
Остали језици