Фамилија: Wиллиам де Браосе + Ева Марсхал

Из пројекта Родовид

Фамилија:159754

Родитељи

{{{Персон:309761}}}

{{{Персон:918803}}}

Деца

{{{Персон:309759}}}

{{{Персон:309769}}}

{{{Персон:322259}}}

{{{Персон:918801}}}


Догађаји

<2 мај 1220 Свадба:


Остали језици