Фамилија: Јеан II де Роцхецхоуарт + Елеоноре (Хоннеур) де Матхéфелон

Из пројекта Родовид

Фамилија:157741

Родитељи

{{{Персон:114070}}}

{{{Персон:114071}}}

Деца

{{{Персон:114068}}}

{{{Персон:649972}}}

{{{Персон:650317}}}

{{{Персон:650321}}}Остали језици