Фамилија: Лудwиг Касимир вон Хохенлохе + Анна зу Солмс-Лаубацх

Из пројекта Родовид

Фамилија:149101

Родитељи

{{{Персон:613387}}}

{{{Персон:613677}}}

Деца

{{{Персон:466189}}}

{{{Персон:613678}}}

{{{Персон:616636}}}


Догађаји

1540 Свадба:


Остали језици