Фамилија: Лоуис де Вогüé + Лоуисе д’Аренберг

Из пројекта Родовид

Фамилија:148653

Родитељи

{{{Персон:611838}}}

{{{Персон:611847}}}

Деца

{{{Персон:611850}}}

{{{Персон:611852}}}

{{{Персон:611854}}}

{{{Персон:611864}}}

{{{Персон:1017837}}}

{{{Персон:1048910}}}

{{{Персон:1153704}}}

{{{Персон:1173295}}}


Догађаји

3 август 1892 Свадба: Парис


Остали језици