Фамилија: Отто Иер де Брунсwицк + Матхилда де Брандебоург

Из пројекта Родовид

Фамилија:143721

Родитељи

{{{Персон:590844}}}

{{{Персон:590891}}}

Деца

{{{Персон:11813}}}

{{{Персон:11817}}}

{{{Персон:627295}}}

{{{Персон:639227}}}

{{{Персон:716872}}}

{{{Персон:768098}}}

{{{Персон:908813}}}

{{{Персон:913995}}}

{{{Персон:913996}}}

{{{Персон:913997}}}


Догађаји

1228 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици