Фамилија: Лоуисе Базин + Маттхиеу Гарниер

Из пројекта Родовид

Фамилија:115390

Родитељи

{{{Персон:475781}}}

{{{Персон:475782}}}

Деца

{{{Персон:475779}}}

{{{Персон:1214337}}}

{{{Персон:1214347}}}

{{{Персон:1214352}}}Остали језици