Фамилија: Магдалена Нассау + Wолфганг II. вон Хохенлохе

Из пројекта Родовид

Фамилија:113303

Родитељи

{{{Персон:50995}}}

{{{Персон:466189}}}

Деца

{{{Персон:466187}}}

{{{Персон:602381}}}

{{{Персон:613384}}}

{{{Персон:613388}}}

{{{Персон:616518}}}

{{{Персон:633789}}}

{{{Персон:638284}}}

{{{Персон:752306}}}


Догађаји

јануар 1567 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици