Фамилија: Симон II де Цлермонт-Несле + Алиx де Монтфорт

Из пројекта Родовид

Фамилија:112500

Родитељи

{{{Персон:464101}}}

{{{Персон:464102}}}

Деца

{{{Персон:464099}}}

{{{Персон:480444}}}

{{{Персон:480468}}}

{{{Персон:1239422}}}Остали језици