Фамилија: Гуy де Монтфорт-Цастрес + Хелвис д'Ибелин

Из пројекта Родовид

Фамилија:112488

Родитељи

{{{Персон:464032}}}

{{{Персон:464066}}}

Деца

Гуy де Монтфорт-Цастрес + Хелвис д'Ибелин

{{{Персон:464027}}}

Хелвис д'Ибелин

{{{Персон:553269}}}Остали језици