Фамилија: Раден Нгабеи Кирдопраното + Раден Нгантен Wарситун

Из пројекта Родовид

Фамилија:105113

Родитељи

{{{Персон:427120}}}

{{{Персон:434112}}}

Деца

{{{Персон:434114}}}

{{{Персон:434117}}}

{{{Персон:434118}}}

{{{Персон:434119}}}

{{{Персон:434121}}}

{{{Персон:434122}}}

{{{Персон:434123}}}

{{{Персон:434124}}}

{{{Персон:434125}}}

{{{Персон:434127}}}Остали језици