Фамилија: Франçоис Иер д'Еспарбèс де Луссан + Хипполyте Боуцхард д'Аубетерре

Из пројекта Родовид

Фамилија:103570

Родитељи

{{{Персон:426506}}}

{{{Персон:427413}}}

Деца

{{{Персон:393132}}}

{{{Персон:439750}}}

{{{Персон:1496837}}}

{{{Персон:1496845}}}

{{{Персон:1496864}}}

{{{Персон:1496870}}}

{{{Персон:1496871}}}

{{{Персон:1496872}}}

{{{Персон:1496873}}}

{{{Персон:1496877}}}

{{{Персон:1496881}}}

{{{Персон:1496882}}}


Догађаји

12 април 1597 Свадба:


Остали језици