Фамилија: Бертранд д'Еспарбèс + Лоуисе де Саинт-Фéлиx

Из пројекта Родовид

Фамилија:103350

Родитељи

{{{Персон:426512}}}

{{{Персон:426520}}}

Деца

{{{Персон:426508}}}

{{{Персон:486080}}}

{{{Персон:1496887}}}

{{{Персон:1496888}}}

{{{Персон:1496890}}}

{{{Персон:1496892}}}

{{{Персон:1496893}}}

{{{Персон:1496894}}}

{{{Персон:1496895}}}

{{{Персон:1496899}}}

{{{Персон:1496900}}}

{{{Персон:1496901}}}

{{{Персон:1496903}}}Остали језици