Фамилија: Пётр Зринский + Анна Каталин Франгепáн

Из пројекта Родовид

Фамилија:101578

Родитељи

{{{Персон:419850}}}

{{{Персон:419916}}}

Деца

{{{Персон:419845}}}

{{{Персон:758486}}}

{{{Персон:758487}}}

{{{Персон:758488}}}


Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици