Фамилија: Стефан II Немања + Евдокия Ангел

Из пројекта Родовид

Фамилија:101134

Родитељи

{{{Персон:280653}}}

{{{Персон:418184}}}

Деца

{{{Персон:850127}}}

{{{Персон:850129}}}

{{{Персон:850130}}}Остали језици