Јохан Францоис ван Бодегом б. 4 мај 1514 д. 14 новембар 1581

Из пројекта Родовид

Особа:912079
Рођени род Бодегом
Пол мушки
Цело име (рођено) Јохан Францоис ван Бодегом
Родитељи

{{{Персон:915117}}}

{{{Персон:915118}}}

Догађаји

4 мај 1514 Рођење: Делфт

13 април 1544 ЦХИЛД ЦХР: Делфт, {{{Персон:908421}}}

14 новембар 1581 Смрт: Делфт

18 новембар 1581 Сахрана: Делфт, ин де Оуде керк

Напомена

Андере киндерен:

 • Јан, воогд ван де киндерен ван зијн броер Франс
 • Wиллем, 17 октобер 1551- 2 јули 1559
 • Wиллем, овл. 29 новембер 1584
 • Мариа, ца. 1545 - 29 април 1598, 'с-Гравенхаге
 • Дирцк, овл. 7 фебруари 1547
 • Дирк, 17 април 1549
 • Цорстиаен, овл. 14 јули 1550

Рентмеестер ван Аркел, Путтен ен Стријен, раад дес конингс, рентмеестер-генераал ван Зуид-Холланд, беwаардер ван де миндерброедерс. Хиј хад ениге хуизен ин Делфт ен Ден Хааг (wаарондер тwее аан де Кнеутердијк). Вермоеделијк коос хиј Спаансе зијде wаардоор хиј на 1572 зијн фунцтиес ен инвлоед верлоор. Ин 1575 wас хиј "фугитиве" (влуцхтелинг) ен wерд зијн хуис оп хет марктвелд те Делфт доор де Статен ван Холланд веркоцхт.

 • Белеенд мет де хелфт ван хет леен ван "Столлаарсдијк ен де wест-тиенден ван Спијкениссе" оп 9-6-1545.
 • Вермелд мет еен леен те Папендрецхт 21 април 1550 на овердрацхт доор Марие Герритсдр., јонквроуw, wедуwе ван Wиллем Гоудт (вермоеделијк еен ерфенис ван зијн вроуw).
 • Вермелд мет гронд ин Влаардинген 1553-1558, евенеенс ин де 10е пеннинг 1561 ван Влаардинген ен дан wоненд те Дордрецхт.
 • Баљуw ен дијкграаф ван Делфланд 1556-1559
 • Ин 1556 гетуиге воор зијн броер Wиллем
 • Коопт ин 1556 еен хуисје мет 9 ½ морген ланд те Хиллегерсберг воор 800 понд
 • Онтвинг 1558 еен геместе еенд ван де бургерс ван Геервлиет алс релатиегесцхенк (Геервлиет wилде субсидие ом хет Спуи уит баггерен).
 • Бетаалт ин 1563 де ренте оп хет хуис ван Еелгис Хеyнрицхс те Делфт
 • Верхуурт 30-6-1570 10 геметен, 1 лијн, 69 роеден ланд ин де Ниеуwе Уyтслагх ван Путтен аан Арент Јоостенсз. те Хекелинген воор 13 јаар воор 133 понден, 10 сцхеллинген гроот Влаамс пер јаар.
 • Версцхијнт 25-6-1580 воор хет Хоф ван Холланд
 • Воерт 14-11-1580 еен процес теген Јоцхум Јанс уит Делфт


Од прародитеља до унучад

!-- ТРЕЕ_ИН_ПЕРСОН_ПАГЕ --

Остали језици