Raden Tohpati bin Wiryowardono

Iz projekta Родовид

Особа:435810
Skoči na: navigacija, pretraga
Lineage R Ronggo Prawirodikromo
Sex Male
Full name (at birth) Raden Tohpati bin Wiryowardono

Events

marriage: Raden Nganten Tohpati / Nunggak Semi Asma [R Ng Tohpati]


From grandparents to grandchildren

 
== 1 ==
Raden Nganten Tohpati / Nunggak Semi Asma
birth: Level 3 = Buyut ke 1 Raden Ngabei Tohpati I(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
title: Kawiwitan gelar Tohpati hingkang kaparingaken Kanjeng Sinuhun Pakubuwana X dumateng panjenenganipun Tohpati I Sareng Trah/keturunan mijil wanita [ Raden Nganten ] Kawastanan NUNGGAK SEMI ASMA "TOHPATI", saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Si
marriage: Raden Tohpati bin Wiryowardono
== 1 ==

Джерельна довідка за населеним пунктом
Ostali jezici