Raden Ngabei Tohpati - I / Kaliwon Panegar Kadipaten

Iz projekta Родовид

Особа:188658
Skoči na: navigacija, pretraga
Lineage Raden Trenggono
Sex Male
Full name (at birth) Raden Ngabei Tohpati - I / Kaliwon Panegar Kadipaten
Parents

Raden Surodito [Raden Trenggono]

[1][2]

Events

birth: Level 9 = Gedebok bosok ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 Raden Surodito. Seterusnya menjadi PANCER Trah R NG TOHPATI - di Surakarta Hadiningrat (Sala)

child birth: Raden Ngabei Tohpati - II [R Ng Tohpati]

child birth: Raden Ngabei Surodipuro [R Ng Tohpati]

title: Nama gelar "TOHPATI", saking lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndalem Tohpaten minangka pakurmatan layon, namung

Izvori

  1. Struktur Silsilah Keluarga - Raden Trenggono = Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro s/d Kartosuro – Mataram
  2. Buku Silsilah Paku Buwono Susuhunan Surakarta - Pustaka Sarasilah Paku Buwono Susuhunan Surakarta Hadiningrat ing Kraton Surakarta, Kateliti, kawedar lan kaserat dening Raden Mas Tumenggung Sumantri Hendrodipuro (alm), Raden Sukohardjo Hamungrahardjo (alm).

From grandparents to grandchildren

Grandparents
Raden Mas Haryo Panji Tohpati
birth: Level 7 = Gantung siwur ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 BPH Suronegoro /Pangeran Wahdat
title: Kasunanan Kartosuro
Grandparents
Parents
Raden Ngabei Suronagoro I
birth: Level 8 = Grophak sente ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 Raden Mas Haryo Tohpati Kartosuro
title: Kliwon di Kasunanan Surakarta
Raden Sumodjoyo
birth: Level 8 = Grophak sente ke 2 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 2 Raden Mas Panji Tohpati, Kartosuro
Raden Sumodito
birth: Level 8 = Grophak sente ke 4 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 4 Raden Mas Panji Tohpati, Kartosuro
Raden Surodito
birth: Level 8 = Grophak sente ke 3 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 3 Raden Mas Haryo Panji Tohpati Kartosuro
Parents
 
== 3 ==
Raden Ngabei Tohpati - I / Kaliwon Panegar Kadipaten
birth: Level 9 = Gedebok bosok ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 Raden Surodito. Seterusnya menjadi PANCER Trah R NG TOHPATI - di Surakarta Hadiningrat (Sala)
title: Nama gelar "TOHPATI", saking lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndalem Tohpaten minangka pakurmatan layon, namung
== 3 ==
Children
Raden Ngabei Tohpati - II
birth: Level 10 = Galih asem dari Sultan Trenggono Demak Bintoro, atau Level 1 = Putera no 1 dari R Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro),
title: Kaliwon di Kasunanan Surakarta, Gelar asma "TOHPATI", nunggak semi asama saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndal
Raden Ngabei Surodipuro
birth: Level 10 = Galih asem dari Sultan Trenggono Demak Bintoro, atau Level 1 = Putera no 2 dari R Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro),
Children
Grandchildren
Raden Nganten Tohpati binti Suronegoro binti Sontoturonggo
birth: Level 2 = Cucu ke 2 R Ng Sontoturonggo - I,(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
marriage: Raden Ngabei Tohpati - III
Raden Ngabei Tohpati - III
birth: Level 2 = Cucu Raden Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
title: Nama gelar ngagem asma "TOHPATI", saking nunggak semi asma hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlil
marriage:
marriage:
marriage:
marriage: Raden Nganten Tohpati binti Suronegoro binti Sontoturonggo
Grandchildren

Ostali jezici