Фамилија: Vicente Alvarado y Echerri de San Martín + Tomasa Ramos Mosquera

Из пројекта Родовид

Фамилија:67268

Родитељи

Vicente Alvarado y Echerri de San Martín (Cáceres) [Alvarado] b. април 1753

Tomasa Ramos Mosquera (Rojas) [Mosquera] b. децембар 1757

Деца

Venancio Alvarado Ramos (Echerri de San Martín, Mosquera) [Alvarado] b. 1798Остали језици