Фамилија: Daniel Shport + Thekla ?

Из пројекта Родовид

Фамилија:63

Родитељи

Daniel Shport [Shport] b. 1860 d. 1933

Thekla ? (Shport) [?] d. 1949

Деца

Xenia Shport [Shporti] b. 1897 d. 1958

Nadiya Shport [Shport]

Ganna Shport [Shport]

Lyubka Shport (Guziy) [Shport] b. 1913

? Shport [Shport]

? Shport [Shport]

? Shport [Shport]

? Shport [Shport]

? Shport [Shport]


Догађаји

Свадба:


Остали језици