Фамилија: Бартей Сопрун + Наталка ?

Из пројекта Родовид

Фамилија:59

Родитељи

Бартей Сопрун [Сопруни] b. ~ 1849 d. 1938

Наталка ? (Сопрун) [?] b. 1875 d. 1918

Деца

Бартей Сопрун + Наталка ?

Данило Сопрун [Сопруни] b. 1905 d. 1937

Іван Сопрун [Сопруни] b. 1909 d. 1965

Григор Сопрун [Сопруни] b. 1914

Бартей Сопрун

Параска Сопрун [Сопруни] b. ~ 1924Остали језици