Фамилија: Ka'b + No Name Zauja-e-Ka'ab bin Sa'ad at-Taymi

Из пројекта Родовид

Фамилија:345551

Родитељи

Ka'b [Banu Makhzum]

No Name Zauja-e-Ka'ab bin Sa'ad at-Taymi [?] b. < 530

Деца

'Amr [Banu Makhzum]Остали језици