Фамилија: al-Asamm bin Rawahah + No Name Zauja-e-al-Asamm bin Rawahah

Из пројекта Родовид

Фамилија:345490

Родитељи

al-Asamm bin Rawahah [?]

No Name Zauja-e-al-Asamm bin Rawahah [?] b. < 550

Деца

Za’idah ibn Al-Asamm [?]Остали језици