Фамилија: Riyah Qurt al-Adawi' + No Name Zauja-e-Riyah al-Adawi'

Из пројекта Родовид

Фамилија:345436

Родитељи

Riyah Qurt al-Adawi' [?] b. < 561

No Name Zauja-e-Riyah al-Adawi' [?] b. < 561

Деца

'Abd al-`Uzza bin Riyah al-'Adawi [?] b. < 566Остали језици