Фамилија: Лиутгарда фон Клеве + Арнольд I де Гент

Из пројекта Родовид

Фамилија:345251

Родитељи

Лиутгарда фон Клеве [Клевские]

Арнольд I де Гент [Gand]


[1]

Извори

  1. Biographie du père de la mariée - Wikipédia
Остали језици