Фамилија: 'Umar bin Makhzum + No Name Zauja-e-'Umar al-Makhzumi

Из пројекта Родовид

Фамилија:345113

Родитељи

'Umar bin Makhzum [Banu Makhzum]

No Name Zauja-e-'Umar al-Makhzumi [?] b. < 536

Деца

'Abdullah [Banu Makhzum]Остали језици