Фамилија: Дмитрий Семёнович Львов + Елена Александровна Хераскова

Из пројекта Родовид

Фамилија:286702

Родитељи

Дмитрий Семёнович Львов [Львовы] b. 6 јул 1775 d. 23 децембар 1834

Елена Александровна Хераскова (Львова) [Херасковы] d. 1812

Деца

Дмитрий Семёнович Львов

Евдокия Дмитриевна Львова (Небольсина) [Львовы] b. 1796 d. 1825Остали језици