Фамилија: Egas Moniz, o Aio + Tereza Afonso

Из пројекта Родовид

Фамилија:26762

Родитељи

w Egas Moniz, o Aio [Viegas] b. 1080 d. 1146

Tereza Afonso [Afonso]

Деца

Dórdia Viegas [Viegas] b. 1130

Soeiro Viegas [Viegas] b. 1130

Elvira Viegas [Viegas] b. 1147 d. 1217

Urraca Viegas [Viegas] b. 1130Остали језици