Фамилија: Léonor de Rohan-Chabot + Berthe de Chabrol-Tournoëlle

Из пројекта Родовид

Фамилија:260563

Родитељи

Léonor de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 6 март 1835 d. 12 април 1922

Berthe de Chabrol-Tournoëlle [Chabrol] b. 27 јул 1834 d. 28 јануар 1929

Деца

Louis de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 7 мај 1865 d. 2 децембар 1946

Jeanne de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot]

Philippe de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 30 август 1861 d. 5 јануар 1925

Sébran de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 1863 d. 1936Остали језици