Фамилија: Louis de Bourbon-Condé + Charlotte de Rohan-Soubise

Из пројекта Родовид

Фамилија:209562

Родитељи

Louis de Bourbon-Condé (Louis V) [Bourbon-Condé] b. 9 август 1736 d. 13 мај 1818

Charlotte de Rohan-Soubise [Rohan-Soubise] b. 7 октобар 1737 d. 4 март 1760

Деца

Louis de Bourbon-Condé (Louis VI) [Bourbon-Condé] b. 13 април 1756 d. 27 август 1830

Marie de Bourbon-Condé [Bourbon-Condé] b. 1755 d. 1759

Louise de Bourbon-Condé [Bourbon-Condé] b. 5 октобар 1757


Догађаји

3 мај 1753 Свадба: Versailles (France)

Напомена

Шаблон:Needsources


Остали језици