Фамилија: Ференц Бебек + Дороттья Рашкаи

Из пројекта Родовид

Фамилија:182150

Родитељи

Ференц Бебек [Бебек] d. 31 август 1558

Дороттья Рашкаи (Бебек) [Рашкаи]

Деца

Дьёрдь Бебек [Бебек] d. 1567Остали језици