Фамилија: Henri VII de Schwarzbourg-Blankenburg + Кристина

Из пројекта Родовид

Фамилија:173594

Родитељи

Henri VII de Schwarzbourg-Blankenburg (Henri VI) [Schwarzbourg] d. 11 новембар 1324

Кристина [Глайхен]

Деца

Henri X ou VII de Schwarzbourg-Blankenburg [Schwarzbourg] d. 4 март 1338

Gunther XXI von Schwarzburg-Blankenburg [Schwarzburg] d. 14 јун 1349

Jutta von Schwarzburg-Blankenburg [Schwarzburg] b. 1306 d. 1352

Irmgard von Schwarzburg-Blankenburg [Schwarzburg] d. 13 јул 1354


Догађаји

1285 Свадба:

Напомена


Остали језици