Фамилија: Romain IV Diogène + Евдокия Евстафиевна Макремволитисса

Из пројекта Родовид

Фамилија:142393

Родитељи

Romain IV Diogène (Diogenai) [Diogène] b. ~ 1030 d. 4 август 1072

Евдокия Евстафиевна Макремволитисса [Макремволиты] b. 1021 d. 1096

Деца

Лев Романів син Діоген [Діогени] d. 15 август 1116

Константин Диоген [Диогены]

Никифор Диоген [Диогены] b. > 1068 d. > 1094


Догађаји

1 јануар 1068 Свадба:

Напомена

Шаблон:Needsources


Остали језици