Фамилија: Анна Комнина Ангел + Феодор I Ласкарис

Из пројекта Родовид

Фамилија:139457

Родитељи

w Анна Комнина Ангел [Ангелы] d. 1212

Феодор I Ласкарис [Ласкари] b. 1173 d. август 1222

Деца

Marie Lascaris [Lascaris] b. 1206 d. изм 24 јун 1270 и 16 јул 1270

w Irène Lascarine [Lascaris] b. ~ 1200 d. 1241

w Sophie Laskaris [Laskaris] b. ~ 1210 d. 1246

Laskaris (Daughter of Theodore) [Laskaris]


Догађаји

1199 Свадба:

Напомена

Шаблон:Needsources


Остали језици