Фамилија: Eustache de Lévis-Florensac + Alix de Damas-Couzan

Из пројекта Родовид

Фамилија:118123

Родитељи

Eustache de Lévis-Florensac [Lévis] d. 16 октобар 1464

Alix de Damas-Couzan [Damas]

Деца

Jean de Lévis-Florensac [Lévis] d. 1505

Charlotte de Lévis [Lévis]

Guy de Lévis-Quélus [Lévis]Остали језици