Фамилија: Andronic Comnène + Irène Aineidasa

Из пројекта Родовид

Фамилија:113140

Родитељи

Andronic Comnène [Comnène] b. 1108 d. ~ октобар 1142

Irène Aineidasa [Aineidasa] d. 1150

Деца

Jean Comnène (de Chypre) [Comnène] b. 1128 d. 1176

Евдокия Комнин [Комнины] d. 1128

Феодора Комнина (Бабенберги) [Комнины] b. ~ 1134 d. 2 јануар 1184Остали језици